Mana dāvana puisim


Tātad, manuprāt, diezgan mīļa un izdevusies dāvana draugam. Es dāvanu pasniedzu par godu viena gada kopābūšanai, bet domāju, ka dāvana ir piemērota arī valentīndienā vai vienkārši kā mīļš pārsteigums. Iespējams dāvana ir vairāk piemērota meitenei, jo ne katram puisim tas šķitīs forši, tas atkarīgs no jūsu attiecībām un puiša rakstura. Tomēr jebkurā gadījumā, ļoti mīļi un jauki.

 

"365 iemesli kāpēc es viņu mīlu", katrai dienai pa vienai.

 

tātad savus iemeslus vairs nesūtīšu, bet jūs droši varat ieiet te - https://hazel-almonds.deviantart.com/art/365-Things-I-Love-About-You-162213659?offset=50#comments un uztaisīt copy-paste, kas gan būs diezgan bezpersoniski. un savus iemeslus es domāju pati. daži, protams, ir diezgan vienkārši, daži pārāk personīgi. bet šajā mājaslapā jūs atradīsiet kāda puiša publicētus visus 365 iemeslus :)


 
Tātad no sākuma uz datora... Autors: badangel Mana dāvana puisim
1.

Tātad, no sākuma uz datora uzrakstam 365 iemeslus kāpēc mīlam otru cilvēku, vai kas mums viņā patīk. Tad izgriežam katru iemeslu šādās te strēmelītēs. Iesaku iemeslus nenumurēt, jo diez vai otrs katru iemeslu izvilks pēc kārtas, bet var arī nummurēt, lai ir kā pierādījums, ka tiešām ir 365 iemesli.

Katru mazo lapiņu ar iemeslu... Autors: badangel Mana dāvana puisim
2.

Katru mazo lapiņu ar iemeslu sarullējam.

Timari veikalā par nepilnu... Autors: badangel Mana dāvana puisim
3.

Timari veikalā par nepilnu latu iegādājamies baltu kastīti sirsniņas formā. Jāizvēlas vislielākā kastīte, jo 365 lapiņas ir vairāk kā izklausās. Klāt var piepirkt arī piesskaņotu dāvanu pušķiti. Manuprāt gaiši zils izskatījās vislabāk.

Kastītes apakscaronpusi var... Autors: badangel Mana dāvana puisim
4.

Kastītes apakšpusi var piebērt ar kaltētām rožlapiņām. Tas dos romantisku smaržu.

 
Pēc tam visas lapiņas... Autors: badangel Mana dāvana puisim
5.

Pēc tam visas lapiņas saliekam iekšā sirsniņā. 

*Ja nepieciešams vari atrakstīt man vēstulē, varu padalīties ar dažiem saviem iemesliem :)

Komentāri (0)  |  2012-09-30 23:28  |  Skatīts: 1122x         Ieteikt draugiem       TweetMe   

Atpakaļ